Norrköpings Akvarier

 

 

Kopia  av lövenkanin.jpg

Presentation

 

Norrköpings Akvarier har funnits som zoobutik i mer än 60 år.

Året 1990 förenades vi med den då frivilliga fackhandelskedjan Arken och namnet ändrades till Arken Norrköpings Akvarier. År 1994 utsågs vi till Årets ARKENBUTIK, vilket är en mycket stor ära.

Året 2006 slutade vi som Arkenbutik och namnet Norrköpings Akvarier återtogs.

 

Personal och ägare utbildas fortgående för att tillgodose våra kunder med bästa service och kunskap. Vår affärsidé, är att våra kunder skall lyckas med och tycka om sina sällskapsdjur.

 

Vi tillhandahåller tillbehör och foder för djurens välbefinnande .

 

Under åren har vi skaffat oss en mycket god uppfattning om hur sällskapsdjur skall skötas och utfodras för att nå en god hälsofylld lång levnad, till glädje för sina ägare.

 

Genom vårt dotterföretag Norrköpings Akvarier Import AB, får vi fortlöpande fiskar och växter från värdens ledande akvariefisk- och växtodlingar i bland annat Sydostasien.

 

Våra övriga inköp sker även hos ledande leverantörer från hela världen och vi kan därför saluföra varor med god kvalité och  till humana priser.

 

Vi saluför all typ av utrustning för akvarier och terrarier. Vi utför akvarievattenanalyser och konsultation för akvariet. Vattenfilter teknik m.m.

 

Vi saluför hund och kattmat av hög kvalité. Genom att hålla fodret svalt på kallt lager,  garanteras våra kunder bästa möjliga kvalité.

Tillbehör från tillverkare i hela världen saluför vi till vettiga priser.

 

Vår kunniga personal utför bland annat kloklippning på fåglar och klippning av klor på smådjur. Konsultation får Du gratis om skötsel och foder. Vid behov föreslår vi lämplig veterinär

Skriftligt skötselråd följer alla djur du köper hos oss.

 

Går du i funderingar att skaffa ett sällskapsdjur, bör Du hämta ett skriftligt skötselråd i vår affär utan kostnad. Du kan då planera och finna ut om djuret passar Dig och din familj.

 

Genom samarbete med duktiga lokala uppfödare av fåglar, reptiler och smådjur.

 

Ninnas Akvarieservice hanterar Akvarieskötsel och leasing samt städning av akvarier hos privatpersoner och företag bekymmersfritt.

 

Annelies klipp och trim är etablerad i våra lokaler och hanterar hundvård.

Historik

Textruta: